Sprawozdanie z kwesty podczas koncertu "Fasolek" - 12-13 grudnia 2015

Wolontariusze Hospicjum Domowego w dniach 12 i 13 grudnia 2015 roku w ramach zbiórki publicznej Nr 2015/4733/OR zorganizowanej przez Stowarzyszenie Hospicjum Domowe na rzecz Ośrodka Hospicjum Domowe, przeprowadzonej podczas koncertów zespołu „Fasolki”, które odbyły się na terenie MDK „Świt” w Warszawie, zebrali do puszek kwestarskich łącznie 1658,63 zł. Wszystkie środki ze zbiórki do puszek zostaną przekazane na dofinansowanie wyjazdu zimowego dla dzieci osieroconych, pozostających pod opieką hospicjum. Pięknie dziękujemy za możliwość przeprowadzenia zbiórki przy okazji koncertów niezmiennie popularnego zespołu "Fasolki", prowadzonego przez charyzmatyczną Ewę Chotomską vel Ciotka Klotka, a przede wszystkim dziękujemy za otwarte serca wszystkim darczyńcom. Dziękujemy też pięknie za zaangażowanie naszym niestrudzonym Wolontariuszkom, które kwestowały podczas weekendu: Agacie, Ani, Ewie, Ernestynie, Krysi i Teresie. Pięknie pokazałyście, że dobro powraca!

BACK_TO_TOP_OF_PAGE